''If you wanna fly, you got to give up the shit that weighs you down.''

Är hos denise, vi har kollat på Jalla Jalla.. hade faktiskt aldrig sett den förrän ikväll. sen kollade vi en snabbis på My name is Khan men jag fattade ingenting av den filmen så orkade inte fortsätta kolla..

Känner att jag är i en jobbig period i mitt liv just nu.. funderar mycket över varför folk beter sig som dom gör. och vad allt detta kommer leda till.. men efter regn kommer solsken så ska bara vänta på bättre tider, är säker på att dom kommer snart, speciellt nu på måndag när skolan börjar igen och man får annat att fokusera på.

aja godnatt.

onsdag

Är hemma hos A nu med E. vi har haft en mysig filmkväll och bland annat sett Waist Deep. den va väldigt bra, och Tyrese spelade i huvudrollen. han e ju för fiiiiiiiiiin ååh.

Nu sitter vi och chillar bara. undrar va vi ska hitta på :)




frågor?

Min blogg e ganska privat men jag har länkat den till en del som jag tycker har tillåtelse att ta del av den. Har ni frågor att ställa till mig så ska ni veta att ni e välkomna att ställa dom.  :)


2011

De va ett tag sen jag bloggade.. och nu e det 2011. min nyår va riktigt bra. tillbringade den med mina tjejer Kiana, emilia och carris på ATISH.. för er som inte vet så e det en persisk fest som var i solna. det va tungt, den kvällen började med en fin middag och sedan dansades det mycket på dansgolvet hihi.. älskade det ! sedan skulle vi dra vidare men det blev inte så, så alla deckade hemma hos emilia.

bilder från nyår




RSS 2.0